A czy Ty je bedziesz oglądał?Gump pisze: te tylne lampy wyprowadziły mnie z równowagi
Wątpię...

A czy Ty je bedziesz oglądał?Gump pisze: te tylne lampy wyprowadziły mnie z równowagi
Wiem, że to nie brzmi szczególnie wiarygodnie, zwłaszcza dla tych, którzy mnie trochę znają - ale ostatnio dość intensywnie pracuję...FUX pisze: gdzie się tajniaczysz w ostatnim czasie?
ZrobioneFUX pisze: G. także ni widu, ni słychu...
Pozdrów ją serdecznie i wycałuj ode mnie...
W zyciu. Mam w pracy jeden taki taki samochod, ale maja to w nizszych eszelonach.FUX pisze:Ostatnie sztuki zostały...
Arno-zastanów się, ceny pasztet z zeszłego roku.
http://www.mazda.pl/buyingamazda/promotions/thruxton/
We wtorek jade na pojeżdżawkę...
Tu była rada, żeby szukać tej szosowej dziczy na ukraińskiej prowincji - ale wyedytowałem, po namyśle. Bo jeszcze trochę, jak przejemy główną falę pomocy infrastrukturalnej z UE - i dalej trzeba będzie remontować drogi za własne pieniądze, gmin, powiatów, województw i - o zgrozo! - rządu, to obawiam się powrotu do standardu gomułkowskiego.Arno pisze: gdzie my dzis mamy dzicz? Chyba prawie wszedzie da sie dojechac normalnym autem. Tam gdzie sie nie da to chyba sa parki narodowe.
Oczywiście, że tak - ale pod warunkiem solidarnego uiszczenia przez kupującego i sprzedającego nowego podatku proekologicznego, w wysokości - powiedzmy... tak ze dwajścia koma trzy dziesiąte procent wartości auta.Arno pisze: my biedni szaraczkowie, bedziemy mogli srzedawac antyludzkie pojazdy na rynku wtórnym?
ooo. Dobrze mówisz. Troche Laguny, odcienie Ostavii po lifcie.EterycznyŻołądź pisze:Nie tylko tył. Ten samochód wygląda jak dwa samochody... połączone w jeden. Coś jak limuzyna z poloneza wykonana w przydomowym warsztacie...
musisz przy kawie takie głupoty pisać...WiS pisze: i od niechcenia killujesz Skodovką jej kumpelę, wiezioną przez ojca Cayennem, A8, albo nawet jakąś Laguną coupe. No nie mów, że Juniorka by tego nie doceniła.
Rozumiem, że prestiż marki ma dla CViebie spore znaczenie.Arno pisze: Ja mam poejście takie, brać jak najlepsze a wypasem się nie przejmować.
DLatego wolę np 330ix ogolone, niż 320xd w pełnym wypasie. Daję nieco oddaleone od siebie przypadki, ale pokazują o co chodzi.
Wolę merola C180 od Opla Insignia czy jak mu tam 2.8 x4.