WRC fan pisze: Wiadomo
http://www.tvn24.pl/12690,1584644,0,1,a ... omosc.html

FUX pisze: Trzeba było nie brac z tepsy nic. Strata kasy.
Napisałem mu PWrrosiak pisze: A tak w ogóle to skocz po pół kilo gwoździ i łap Konto usunięte, albo tak jak napisał Fux 200-300PLN w kieszeń i do najbliższego sklepu po modem/router ADSL Annex A.
a więc również urządzenie zintegrowane. Raczej bardzo trudno Ci będzie dokupić sam modem ADSL z wyjściem RJ45.Konto usunięte pisze: mam modem z routerem do neostrady
Zainwestuj w upsy.citan pisze:Nie kupuję nic droższego, bo co 3 burzę i tak muszę wymieniać. :)
Dzięki, ale już mam.inquiz pisze: Godlik, powinienem mieć gdzieś w piwnicy oryginalny modem do neo lucenta z RJ45 jako zapas, jakby co to spróbuję poszperać.
przy takich usługach bierz od tego, który daje całość łącza, masz linię od TP bierz neo, masz od Netii bierz ich (zwłaszcza że dają w annex b), a jak nie to bierz od astera czy UPC - zazwyczaj miesięczna oszczędność to 2-3 piwa a zwykły klient zawsze ma problem jak coś się dzieje.EterycznyŻołądź pisze: A kto tak jeszcze robi/ma zamiar?
Macie jakieś doświadczenia z netią?
Tak, ściągnąłem drivery z netu, wywaliłem jakąś syfiastą aplikację, którą dała na płycie TP i poszło. Później podpiąłem linksysa i znowu mam wifi. Tylko szybszeKonto usunięte pisze: Godlik, udało się?![]()
Bardzo słusznie. Kiedyś to cholerstwo zainstalowałem i mi namieszało z OutlookiemGodlik pisze: wywaliłem jakąś syfiastą aplikację, którą dała na płycie TP
A Livebox radze omijać szerokim łukiemPrzeczytaj także przykładową opinię o WRT54GL z Tomato:
Genialny router, niestety oficjalny firmware linksys'a nazwijmy to łagodnie jest dość ubogi, ale pracuje stabilnie. Za to jak się wgra Tomato no to palce lizać. Sprzęt sprawuje się wręcz wyśmienicie. Po wgraniu alternatywnego oprogramowania mamy urządzenie funkcjonalnie odpowiadające uprzedzeniom CISCO za ponad 3000zł. Jednym słowem: Polecam.
Przykro mi, ale nic z tego nie rozumiemLouCyphre pisze: A propos tego Twojego Linksysa WRT,
Przeczytaj także przykładową opinię o WRT54GL z Tomato:
Genialny router, niestety oficjalny firmware linksys'a nazwijmy to łagodnie jest dość ubogi, ale pracuje stabilnie. Za to jak się wgra Tomato no to palce lizać. Sprzęt sprawuje się wręcz wyśmienicie. Po wgraniu alternatywnego oprogramowania mamy urządzenie funkcjonalnie odpowiadające uprzedzeniom CISCO za ponad 3000zł. Jednym słowem: Polecam.
Ja nawet widziałem, bo mam.Chloru pisze:Tomato słyszałem wiele dobrego.