Mam rozumieć, że auto jest wlasnością tego, ktory prowadzi imprezę...esilon pisze: czyli na ten moment 312,5 od auta

Mam rozumieć, że auto jest wlasnością tego, ktory prowadzi imprezę...esilon pisze: czyli na ten moment 312,5 od auta
Właścicielu podróbki chińskiego wozidła, rozważałem przyjazd, ale w związku z powyższym to chyba przyjadę jedynie po to by żądać satysfakcji (oczywiście na ubitej ziemiesilon pisze:tych co maja imprezyi ich zasięg terenowy ich kończy sie na elegancko utwardzonym poboczu
Wyobraźnia podpowiada mi taki scenariuszvibowit pisze: w związku z powyższym to chyba przyjadę jedynie po to by żądać satysfakcji (oczywiście na ubitej ziemi).
minimus,devlin pisze: Pajero, zdecydowanie.
vibowit pisze: Właścicielu podróbki chińskiego wozidła
Ale dlaczego nie warto ?? Osłony chyba mam, poprzedni wlasciciel lubil posmigac po szutrach itp. ale za mojej kadencji w ciagu 3 miesiecy jezdzac tylko po nieutwardzonych drogach(nawet w zadnym lesie nie bylem) urwalo sie mocowanie tylnego staba i z przodu na wahaczu. Wahacz wymienilem a tył spawać mi beda dopiero jak sie zdecyduje co tam wsadzic. i chyba się poryczę bo pojęcia niemam, niektorzy mowia ze seria bo co chwilę bede cos urywal, inni mowia ze niema sensu, chyba rzuce monetądevlin pisze:jmiciuk, mówisz o stabilizatorze, czy o łącznikach? Moim zdaniem - nie zmieniaj na serię, nie warto. Co do reszty - So What! ma rację - seria wystarcza, warto osłony założyć.
jeep, ze względu na silnik, znacznie lepiej sprawdzi się na "dojazdówkach". łącznie z możliwością zapakowania kół MT do kufra lub na przeprawowy dach (opcja).minimus pisze:auto w lekki teren i na czarne
a można wiedzieć gdzie? takie info zawsze cenne jest.minimus pisze:Warsztat sprawdzony i zaufany mam.
no ma, ma. pełną blokadę do zapinania/rozpinania. te samochody od strony wyposażenia i "terenowości" naprawdę są bardzo podobne. dlatego (według mnie) trzeba przede wszystkim popatrzeć na ekonomię (4 litry benzyny w automacie. to MUSI chlać) i na tzw. walory użytkowe: pakowność, zachowanie "na co dzień", możliwość "przezbrajania" po dotarciu na teren terenu (minimus pisze:spodziewam się że coś tam ma![]()
i w dodatku w Warszawieminimus pisze:Serwis Mitsu
Do motania Jeep XJ nadaje się jednak lepiej.minimus pisze:auto w lekki teren i na czarne. Do ewentualnego dalszego motania. Chyba oba sie nadają.
no tak. tyle, że to camper jest.gregski pisze:gootek, ten z ogloszenia fajny w tej cenie!
Tak, tego też się obawiam. W najnowszym się nie mieszczegregski pisze: z tym, ze trzeba sie przymierzyc, bo ja sie w szerokim nie mieszcze zupelnie.. grand lepszy pod tym wzgledem.
pahero chyba tez..
parcha już za bardzo nie trzeba motaćgootek pisze: Do motania Jeep XJ nadaje się jednak lepiej.