Powitanie

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
Scooby_RS
1 gwiazdka
Auto: SLS '08MY SBD
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: Powitanie

Post 24 kwie 2009, o 22:55

no dobra tu sie nie witalem jeszcze ;-)

wiec jak na Gentelmena przystalo najpierw przywitam Panie :-d witam i Panow tez witam :thumb:

moze jest tu pare osobnikow z forum.subaru.pl to tam widnieje jako "Sfaragdas" :cofee:

przy powitaniu pochwale sie czym przelatuje przez waskie uliczki Opola ;-)

http://www.marek.cmsk.net/Marek_Piotrow ... lbumy.html

to polewej to moje cudo od sierpnia 2008 ;-) to poprawej jest na sprzedaz dopiero od polowy maja przywroony jest do pelnej serii ;-)

gdzie tu jest temat w ktorym sie nabierzaco rozmawia ?? ;-) pozdro ;-)

P.S. prosze o niekrytkowanie mnie za te lampy przyjdzie czas na oryginal juz niedlugo ;-) a na zderzak i brak listwy nie zwracajcie uwagi ;-) przy okazji jak ma ktos z was na sprzedaz listwe dachowa to biore od reki ;-)

FIREK
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Forek 2.0XT MY05

Post 25 kwie 2009, o 21:27

BINGO!!!!!!! :thumb: i musze się pochwalić że podpowiedź że codziennie mykam nieopodal przeczytałem dopiero teraz. Odwiozłem dziś swoje dziewczynki na impreze i z żonka postanowiliśmy zrobic rundkę po okolicy.
Jada równoległą ulicą poprzez kawał pola błysnęła mi w słońcu srebrna listwa z tyłu czarnego OBK. Nawrotka i podjechałem pod domek, chwila zwątpienia bo nr warszawsskie i pomyślałem że zaraz niezła wtopa bedzie jak zadzwonię do drzwi a tu jacyś warszawiacy w odwiedzinach ale co tam - dzwonie i wychodzi znajoma Twarz rozesmiana od ucha do ucha
Było miło - wpakowaliśmy się z żona na kawę i torta bo mała imprezka akurat była
Fajana zabawa - POZDRAWIAM
Whisky moja żono...
Obrazek

aliza
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: tico

Post 26 kwie 2009, o 00:36

EterycznyŻołądź pisze:Kruszyn, śpieszysz się powoli, to Ci trzeba przyznać, ale to dobrze, bo nie wolno być ze stresowanym, nawet własną śmiercią. Be cool. :mrgreen:
Otóż to podkreślam to "WĘŻYKIEM, WĘŻYKIEM... " jak Janko Buszewski.... :lol:
Ja jak umrę i stanę przed Bogiem, to, po pierwsze primo: mrógnę do niego prawym oczkiem, uwodzicielsko (mam to obcykane i to działa, że hej!!! od razu wszystko wszystkim sztywnieje, cokolwiek tam mają...)
i powiem mu tak: Witam ekscelencję! (17 lat praktyki we w deplomacji) - usmiech numer pięć (tez mam to obcykane, że hej)
No to może się przedstawię: Alicja Krystyna itd.... pseudonim Aliza.
BERESZIT BARA ELOHIM WE ET HASZAMAIM WE ET HAAREC (zna się te języki starożytne... w końcu przez dwa lata uczyłam się tego hebrajskiego (nie wiem po co?)
to znam pierwsze zdanie ze z TORY.
A jako, że jezdem niewierząca, to na tem zakończę wstęp i opowiem anegdotkę o PATOKI-PATOKI...
Może się facet obśmieje, zależy jakie ma IQ?!
Jak myślicie? Spodoba mu się?
Ja na jego miejscu bym wymiękła... to musi być wesoły jakiś S-TWÓR. chociaż, jak mówią Arabowie: LAM JALID ŁA LAM JULAD, ŁA LEJSA LAHU KUFUŁAN AHAD (tłumaczę; nie zrodził i nie został zrodzony i nie ma sobie równego - w wolnym przekładzie - mojem - SURA 112 KORANU).
A propos moje pracę magisterskię mam zamiar wydać w nakładzie 5000. co się będę szczypać, wyszła mnie nieźle (112 stron - NOBLA mnie może dadzą lub cóś...).
dzień bez śmiechu uważam za stracony!
Wasz stary wiarus w spódnicy

aliza
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 26 kwie 2009, o 00:38

EterycznyŻołądź pisze:Zamiast 8 postów pod rząd lepiej używać magicznego przycisku "Edytuj".
SENK JU, ale chyba jestem jednak nier :wall: eformowalna...

aliza
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 26 kwie 2009, o 00:41

esilon pisze:a tak na serio , to w czym? komu? i dlaczego? przeszkadza , że Aliza nie używa magicznego "Edytuj" ?

uprzejmie prosze o obszerne wyjasnienie :->
Dzięki esilon, jesteś SUPER!!! Zawsze jednak miło jak jakiś FAJNY FACET MNIE WESPRZE, jeszcze raz DZIEKI SERDELECZNE (zanotowałam w kajecie duuużego plusa, dla CIEBIE, buźka!!! :first: :first: :first: :first:

aliza
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 26 kwie 2009, o 00:42

vibowit pisze:
esilon pisze:a tak na serio , to w czym? komu? i dlaczego? przeszkadza , że Aliza nie używa magicznego "Edytuj" ?

uprzejmie prosze o obszerne wyjasnienie :->
Ja się na przykład boję, że mnie dogoni w ilości postów. :mrgreen:

A Ty coś taki stanowczy? Auto buja, to przynajmniej kierownik sztywny być musi? ;-)
Ja tam wolę jak sztywne jest cóś innego...

EterycznyŻołądź
6 gwiazdek

Post 26 kwie 2009, o 00:43

aliza pisze: SENK JU, ale chyba jestem jednak nier :wall: eformowalna...

Różnie to można nazwać. :roll:

aliza
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 26 kwie 2009, o 00:54

FIREK pisze:
jaca_obk pisze:
FIREK pisze:No normalnie oczkom nie wierze. Identyczny - felgi jedynie zdeczko inne http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 3f6e4.html
No pięknie ja się chyba choroby wrzodowej nabawię jakiejś. W skrzynce na lisy kartka: "cześć Firek! Pozdrowionka jaca-obk :-)
Na dodatek w czwartek jakiś skołatany chyba byłem że auta nie zauważyłem i na dodatek razem byliśmy na imprezie????
Na moje usprawiedliwienie jest chyba tylko to że 4 dych juz dawno stukneły i sprawność umysłowa nie ta. Jutro wielkie poszukiwania ......
A mnie po 50-ce licznik się odkręcił, jeden facio (co mnie nie podrywał, bo święty jest i czołem bije o ziem 5 razy dziennie, aż mu się ślad od tego zrobił na środku czoła... :lol: ),
że wyglądam co najwyżej na 17!!!
Szkołę przeżyje, bo coś tam we łbie mam, gorzej będzie w przedszkolu, ale jak zacznę walić w pieluchy, to nie wiem, czy mi się to będzie podobało, oj nie wiem :cofee:

aliza
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 26 kwie 2009, o 00:56

jaca_obk pisze:
FIREK pisze: No pięknie ja się chyba choroby wrzodowej nabawię jakiejś. W skrzynce na lisy kartka: "cześć Firek! Pozdrowionka jaca-obk :-)
Na dodatek w czwartek jakiś skołatany chyba byłem że auta nie zauważyłem i na dodatek razem byliśmy na imprezie????
Na moje usprawiedliwienie jest chyba tylko to że 4 dych juz dawno stukneły i sprawność umysłowa nie ta. Jutro wielkie poszukiwania ......
No miałem właśnie nadzieję, że będzie Ci miło :giggle:
Noooo - z tą imprezą to sobie nie wyrzucaj, bo było pewnie z 70 osób (jak to na remizę przystało - pół wsi się bawiło) i raczej nie jestem jakąś pikną cycatą dziewczyną żeby Ci się rzucać w oczy ;-)

Najciekawsze, że codziennie przejeżdżasz niedaleko mojej chaty... kombinuj dziewczyno...

jaca_obk
A ja tam się niczemu nie dziwię... Świat jest przecież taki mały!!! :-d

aliza
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 26 kwie 2009, o 00:58

devlin pisze:I weź tu się człowieku na obce forum zapisz :lol:
No tak, no tak...
A tak z innej beczki, kupuję NISSANA MICRA, bo ja-pończyk, i podobny do garbusa...
Uzbierałam już ze 30 złotych!!! szybko idzie... :thumb:

aliza
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 26 kwie 2009, o 01:03

Scooby_RS pisze:no dobra tu sie nie witalem jeszcze ;-)

wiec jak na Gentelmena przystalo najpierw przywitam Panie :-d witam i Panow tez witam :thumb:

...

P.S. prosze o niekrytkowanie mnie za te lampy przyjdzie czas na oryginal juz niedlugo ;-) a na zderzak i brak listwy nie zwracajcie uwagi ;-) przy okazji jak ma ktos z was na sprzedaz listwe dachowa to biore od reki ;-)
Witaj, witaj.. :?

aliza
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 26 kwie 2009, o 01:04

FIREK pisze:BINGO!!!!!!! :thumb: i musze się pochwalić że podpowiedź że codziennie mykam nieopodal przeczytałem dopiero teraz. Odwiozłem dziś swoje dziewczynki na impreze i z żonka postanowiliśmy zrobic rundkę po okolicy.
Jada równoległą ulicą poprzez kawał pola błysnęła mi w słońcu srebrna listwa z tyłu czarnego OBK. Nawrotka i podjechałem pod domek, chwila zwątpienia bo nr warszawsskie i pomyślałem że zaraz niezła wtopa bedzie jak zadzwonię do drzwi a tu jacyś warszawiacy w odwiedzinach ale co tam - dzwonie i wychodzi znajoma Twarz rozesmiana od ucha do ucha
Było miło - wpakowaliśmy się z żona na kawę i torta bo mała imprezka akurat była
Ty to masz chłopie szczęście, a do mnie nikt nie chce wpaść... :x
A może ktoś chciałby dziś wpaść na wyścigi???
Uroczyste otwarcie sezonu ma być, a ja stary koniarz, po mężu koniarzu jestem... Można mnie będzie łatwo rozpoznać, wariatkę łatwo zobaczyć, po głupawych ciuchach kretyńskiej (asymetrycznej fryzurce, bo fryzjerowi zacięły się nożyczki i mężu z fryzurą a la wkurzak i okularkach wersacze za 30 zetów... Zapraszam :?

vicu
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: OBK

Post 28 kwie 2009, o 09:37

FIREK pisze:BINGO!!!!!!! :thumb: i musze się pochwalić że podpowiedź że codziennie mykam nieopodal przeczytałem dopiero teraz. Odwiozłem dziś swoje dziewczynki na impreze i z żonka postanowiliśmy zrobic rundkę po okolicy.
Ja już po cichu czekałem, że FIREK się zwierzy, że jak przez telefon rozmawia to w tle słyszy "rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana". Jednak, jak widzę, dochodzenie zakończone i uwieńczone spektakularnym sukcesem! :mrgreen: Gratulacje 8-)
Obrazek

"Speed never killed anyone, suddenly becoming stationary, that's what gets you." - J. Clarkson

vicu
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: OBK

Post 28 kwie 2009, o 09:42

aliza pisze: A tak z innej beczki, kupuję NISSANA MICRA, bo ja-pończyk, i podobny do garbusa...

Ja wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale.... To przebrzydłe pokractwo?! :?
Obrazek

"Speed never killed anyone, suddenly becoming stationary, that's what gets you." - J. Clarkson

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Polubił: 245 razy
Polubione posty: 526 razy

Post 28 kwie 2009, o 18:19

aliza pisze: A tak z innej beczki, kupuję NISSANA MICRA, bo ja-pończyk, i podobny do garbusa...

Taaaa.... jasssne. Micry przestał być jakkolwiek japoński generację temu - FYI.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae

jaca_obk
0 gwiazdek
Auto: OBK 2.5i MAN MY'07

Post 28 kwie 2009, o 22:46

vicu pisze:
FIREK pisze: [CUT] dzwonie i wychodzi znajoma Twarz rozesmiana od ucha do ucha
Ja już po cichu czekałem, że FIREK się zwierzy, że jak przez telefon rozmawia to w tle słyszy "rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana". Jednak, jak widzę, dochodzenie zakończone i uwieńczone spektakularnym sukcesem! :mrgreen: Gratulacje 8-)
Szczerze powiem, że faktycznie - pełen, spektakularny sukces. Super było zobaczyć "naszych" podjeżdżających pod brame :-) Spotkanko, kawka i razgowory jak najbardziej po stronie "miłe".

Już wiadomo, że ta znajomość będzie pielęgnowana :-)

Nara,
Jaca

PS> Swoją drogą to ciekawe jest to, jak Internet potrafi łączyć ludzi. A tym razem wszystko przez Devcia ;-)

devlin
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 28 kwie 2009, o 23:31

Nieeeeeeeeeeeeeeee, to nie ja! Ja jestem niewinny, Wysoki Sądzie!

:mrgreen:
http://wwojnar.com/

– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!

FIREK
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Forek 2.0XT MY05

Post 29 kwie 2009, o 09:07

devlin pisze:Nieeeeeeeeeeeeeeee, to nie ja! Ja jestem niewinny, Wysoki Sądzie!

Taaaak niwinny.
Była daki dowcip jak po katastrofie budowlanej w sadzie cement się zarzekał:
jaaaaaa ? Wysoki sadzie mnie tam wcale nie było.......

Dzieki za podpuche......
Na stronie Stowarzyszenia znalazłem nawet wspólne zdjęcie z Twoja zona.... :lol:
Whisky moja żono...
Obrazek

devlin
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 1 maja 2009, o 00:00

Na tym forum, to ja jestem niewinny niejako z urzędu! To coś na kształt dogmatu! :-)
http://wwojnar.com/

– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!

aliza
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 1 maja 2009, o 06:31

vicu pisze:

JEZUS, ja mam w uszach nawet ten durny akcent na drugim "rozmowa KONNNTtrolowana" piękne!!! :roll:

aliza
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 1 maja 2009, o 06:33

Chloru pisze:

Taaaa.... jasssne. Micry przestał być jakkolwiek japoński generację temu - FYI.
HA HA HA! znowu gust zmieniłam, może jednak zostanę przy BM DABL YOU, (CZY MOŻE FUCK YOU< eh tam!!! może lepiej bez szczegółów...) :cofee:

aliza
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 1 maja 2009, o 06:34

jaca_obk pisze:
vicu pisze:
FIREK pisze: [CUT] dzwonie i wychodzi znajoma Twarz rozesmiana od ucha do ucha
Szczerze powiem, że faktycznie - pełen, spektakularny sukces. Super było zobaczyć "naszych" podjeżdżających pod brame :-) Spotkanko, kawka i razgowory jak najbardziej po stronie "miłe".

Już wiadomo, że ta znajomość będzie pielęgnowana :-)

Nara,
Jaca

PS> Swoją drogą to ciekawe jest to, jak Internet potrafi łączyć ludzi. A tym razem wszystko przez Devcia ;-)
o rety, ale mata fajosko, te razgawory mnie kuszo!!!

aliza
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 1 maja 2009, o 06:36

FIREK pisze:
devlin pisze:Nieeeeeeeeeeeeeeee, to nie ja! Ja jestem niewinny, Wysoki Sądzie!

Taaaak niwinny.
Była daki dowcip jak po katastrofie budowlanej w sadzie cement się zarzekał:
jaaaaaa ? Wysoki sadzie mnie tam wcale nie było.......

Dzieki za podpuche......
Na stronie Stowarzyszenia znalazłem nawet wspólne zdjęcie z Twoja zona.... :lol:
NIEZŁE NIEZŁE WCALE, WCALE :lol:

damaz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubione posty: 97 razy

Post 1 maja 2009, o 17:51

jaca_obk pisze: A tym razem wszystko przez Devcia ;-)
devlin pisze: Na tym forum, to ja jestem niewinny niejako z urzędu!
na tym forum, poprawna pisownia tego, co chciał przekazać jaca_obk jest taka:

i tym razem wszystko przez Devcia

:-p

EterycznyŻołądź
6 gwiazdek

Post 1 maja 2009, o 18:20

damaz pisze:
na tym forum, poprawna pisownia tego, co chciał przekazać jaca_obk jest taka:

i tym razem wszystko przez Devcia