Czy na pewno?inquiz pisze:Ustawa o broni i amunicji to totalna porażka, normalnie jesteśmy jakiś bantustan czy co
http://miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34975 ... ronia.html
Pomyśl o skumulowanym wylocie gazów. Nie chciałbym tym w twarz dostać...
Czy na pewno?inquiz pisze:Ustawa o broni i amunicji to totalna porażka, normalnie jesteśmy jakiś bantustan czy co

Witek, na zmeczenie czapy najlepsze wziac odkurzaczWitek pisze: Nie ma to jak wpaść w auto przygnębiający ciąg myślowy. Trochę ciężko z tego samemu wyjść.
 , plak, plyn do szyb, zimne piwko i pucowanie autka. Albo inne zajmujace zajecie.
, plak, plyn do szyb, zimne piwko i pucowanie autka. Albo inne zajmujace zajecie.

Tyle czasu to ja sprzęt do pucowania rozkładamWitek pisze: Pucowanie to nie jest taki głupi pomysł, ale to maksymalnie 1 godzina

że dzisiaj o 22 jest uroczyste uruchomienie fontanny. Takiej od kolorów, dźwięków itp. Może nic super nadzwyczajnego, gdyby nie fakt, że jest to druga (po Las Vegas) największa na świecie. 30 metrów! Ta w tamtym pałacyku Chlejadowym niby miała 32... jasne.
  że dzisiaj o 22 jest uroczyste uruchomienie fontanny. Takiej od kolorów, dźwięków itp. Może nic super nadzwyczajnego, gdyby nie fakt, że jest to druga (po Las Vegas) największa na świecie. 30 metrów! Ta w tamtym pałacyku Chlejadowym niby miała 32... jasne.
coś będzie widać (choć bez fajerwerków jakościowych)... na takie eventy dobry jest aparat + statyw ;)Witek pisze: Myślicie, że zdjęcie zrobione telefonem wyjdzie?
wybacz, dziś mam efekt CKM: ciężko kapującej mózgownicyWitek pisze:Barthol, to było pytanie retoryczne.

Witek pisze: a palce będą mi niezbędne w karierze zawodowej...

A pomyśl o takiej interpretacji i tak głupiego prawa robionej pod aktualne zapotrzebowanie, normalnie jak w starym dowcipie o bacy gdzie każdy mężczyzna może być podejrzanym o gwałt.FUX pisze:Czy na pewno?inquiz pisze:Ustawa o broni i amunicji to totalna porażka, normalnie jesteśmy jakiś bantustan czy co
Pomyśl o skumulowanym wylocie gazów. Nie chciałbym tym w twarz dostać...
se pogadal. Chodzi o spojrzenie, zrobienie czegos innego - nie koniecznie mlotkiem. Takie 'a ... tam ja nie wbije tych 100 pretow w beton? JAAAA????'Witek pisze: remek, odpada

Chloru pisze: Ginekolog ?
Wierzę, tylko najtrudniej zacząć wbijać ten pierwszy pręt i nie przestać po piętnastym. Przynajmniej ja mam z tym problem...remek pisze: ps po 50 precie wszelkie trudne tematy staja sie proste

ale brutalna gra słówWitek pisze:Co za poroniony pomysł.Chloru napisał(a): Ginekolog ?

Witek pisze: Co za poroniony pomysł. Taka praca musi brutalnie obdzierać pewne aspekty życia z romantyzmu. Bleeee...

Chloru pisze:
Oj Witek Witek, Ty się ciesz, że mały Ci nie powiedział co powinno czekać faceta po prawie 400 kilometrowej podróży
 A co powinno czekać? Wygodne łóżko (jak się ma takie szczęście, że podróż trwał ponad 8h
  A co powinno czekać? Wygodne łóżko (jak się ma takie szczęście, że podróż trwał ponad 8h   ).
 ).   

I mam nadzieję, że za każdym razem Cię to czekaChloru pisze: Oj Witek Witek, Ty się ciesz, że mały Ci nie powiedział co powinno czekać faceta po prawie 400 kilometrowej podróży
 bo inaczej Baficzka to by była zła kobieta
 bo inaczej Baficzka to by była zła kobieta  Wszystkie by Cię kochały miłością... romantyczną
 Wszystkie by Cię kochały miłością... romantyczną 

Witek pisze: A co powinno czekać? Wygodne łóżko

mały 5150 pisze: I mam nadzieję, że za każdym razem Cię to czekabo inaczej Baficzka to by była zła kobieta

mały 5150 pisze: Nie wiem, nie pamiętam

pokaz będzie powtórzony o 22 w piątek, sobotę i niedzielę. Nie chcąc się chwalić, ale wizualizacje do niej robili moi kumple z firmy, a nad całością panował pod kątem reżyserkim także nasz chłop.Witek pisze:Zagatka lub Devlin potrzebni od natychmiast

Siem wywiedział, oczywiście przypadkowo, bo ja inaczej nie potrafięże dzisiaj o 22 jest uroczyste uruchomienie fontanny. Takiej od kolorów, dźwięków itp. Może nic super nadzwyczajnego, gdyby nie fakt, że jest to druga (po Las Vegas) największa na świecie. 30 metrów! Ta w tamtym pałacyku Chlejadowym niby miała 32... jasne.
Myślicie, że zdjęcie zrobione telefonem wyjdzie?

Miasto Wrocław pisze:Na ekranie wodnym o powierzchni ponad 700 m2 będzie można oglądać artystyczne animacje wzbogacone dźwiękami wody i muzyki. (...) Widowisko wody i ognia wzbogacą obrazy rzucane przez projektor na ekran wodny, a także światła laserów i dźwięki muzyki.
 to my
  to my   
  po zainstalowaniu Turbo Timera HKS okazało się, że nie wyświetla obrotów silnika... Musiałem wszystko rozbierać, demontować i wysyłać do sklepu.. Zobaczymy w poniedziałek, co będzie...
  po zainstalowaniu Turbo Timera HKS okazało się, że nie wyświetla obrotów silnika... Musiałem wszystko rozbierać, demontować i wysyłać do sklepu.. Zobaczymy w poniedziałek, co będzie... Ludzie byli strasznie nakręceni w związku z tą fontanną... 20 tysięcy ludzi ze wszystkich stron brnęło w kierunku Hali Ludowej... Robiły się korki.. I właśnie stojąc w takim korku jakiś kolo władował mi się w tyłek (tylko bez skojarzeń
  Ludzie byli strasznie nakręceni w związku z tą fontanną... 20 tysięcy ludzi ze wszystkich stron brnęło w kierunku Hali Ludowej... Robiły się korki.. I właśnie stojąc w takim korku jakiś kolo władował mi się w tyłek (tylko bez skojarzeń   )
 )    Fura nie jest już dziewicza...
  Fura nie jest już dziewicza...   Dobre jest przynajmniej to, że uderzenie nie było mocne i pewnie skończy się tylko na lakierowaniu/wymianie zderzaka, bo praktycznie nawet prawie się nie przesunął.. Ale ciśnienie mi podskoczyło przeogromnie..
  Dobre jest przynajmniej to, że uderzenie nie było mocne i pewnie skończy się tylko na lakierowaniu/wymianie zderzaka, bo praktycznie nawet prawie się nie przesunął.. Ale ciśnienie mi podskoczyło przeogromnie..   I koleś jeszcze wysiada i mówi: "No kuuuuuuurde.... wjechałem w mój ulubiony, wymarzony samochód".. No to mu dodałem, że "mój też"
  I koleś jeszcze wysiada i mówi: "No kuuuuuuurde.... wjechałem w mój ulubiony, wymarzony samochód".. No to mu dodałem, że "mój też"   Niby pierdoła, a humor do d... i pokaz już się gorzej oglądało....
   Niby pierdoła, a humor do d... i pokaz już się gorzej oglądało....eMTi pisze: pokaz będzie powtórzony o 22 w piątek, sobotę i niedzielę.