No i przylecialem...
Re: No i przylecialem...
Wyjechalem z domu o 6 pociongiem do Warszawy , dopiero wrucilem ale z Subaru !

Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
na sprawną broń kolekcjonerską jest praktycznie taka sama procedura i człowiek jest petentem u pana władzy. wymogi też należy spełnić podobne np co do zabezpieczenia czyli ma leżeć w szafie pancernej - o powiedzeniu nad kominkiem można zapomnieć. można posiadać bez niczego z certyfikatem dezaktywacji z CLK (z innych krajów UE się nie liczy) - trzeba zniszczyć bezpowrotnie a do tego procedura długotrwała i kosztowna.Azrael pisze: Zdaje się że teraz można łatwiej uzyskać pozwolenie na broń jak się jest kolekcjonerem.
Pójść możesz ale uważaj co powiedzą abyś się nie wkopał. IMO lepiej tą broń zostawić w dobrych rękach w USA i niech sobie czeka nasmarowana. U nas najwyżej pójdziesz na strzelnicę na jakiś czas i postrzelasz z tego co tam mają aby nie wyjść z wprawy.scrmnwrx pisze: Mialem isc porozmawiac z policjom w tym tygodniu jak to zalatwic.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
A wiesz co robi pedofil po stosunku z łysą kobietą?scrmnwrx pisze:Pierwszy ras to slysze.Konto usunięte pisze:scrmnwrx pisze: Ja bym sam chcial swoje bronie przywiesc tutaj,
Kiedy żołnierz może używać broni?
Kiedy Bronia skończy 15 lat!
Wiem że stare, ale jare
...
Odkłada ją do łóżeczka.
Wraca pedofil do domu a jego dziewczyna spakowana i stwierdza, że odchodzi bo dowiedziała się, że jest pedofilem.
Ostre słowa jak na ośmiolatkę, odpowiada pedofil.
- KamilP
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
scrmnwrx pisze:Wyjechalem z domu o 6 pociongiem do Warszawy , dopiero wrucilem ale z Subaru !![]()
Jade na inspekcje samochudu...mam nadzieje ze bedzie dobrze .
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Przeglond zaliczony. Dzisiaj rejstruje i ubezpieczam ac i oc na wartosc samochodu. Chociasz teras nie bede musial caly czas miec auto na oku w miescie.
scrmnwrx, cześć i czołem!
Do końca przyszłego tygodnia jestem na urlopie, ale może uda się niedługo zorganizować jakiś mini zlot łódzkiej ekipy. A gdybyś(cie) byli w okolicach Bełchatowa, to zapraszamy na kawę.
I nie załamuj, nie poddawaj i nie zamartwiaj się na zapas. Będzie dobrze. :)
PS. Zmieniałeś lampy przed przeglądem (przednie/tylne)?
Do końca przyszłego tygodnia jestem na urlopie, ale może uda się niedługo zorganizować jakiś mini zlot łódzkiej ekipy. A gdybyś(cie) byli w okolicach Bełchatowa, to zapraszamy na kawę.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
scrmnwrx, a powiedz jak w ogóle odnajduje się tutaj Twoja piękna żona? Zadowolona?
- KamilP
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00
rowniez ma polskie korzenie jak Ty?Konto usunięte pisze:scrmnwrx, a powiedz jak w ogóle odnajduje się tutaj Twoja piękna żona? Zadowolona?
Auto zarejstrowane i jusz ma Polskie tablicze. Dzisiaj o pierwszej zalatwiam ubezpieczenie...i bedtime morzna jezdzic bez strachu.
Czesc. Nie zmienialem zadnych lamp przed przeglondem. Wszystko jest dobrze, chocaisz tak mi powiedzieli.citan pisze:scrmnwrx, cześć i czołem!
Zona zadowolona ale tez dostosowuje sie do Polski. Ja 24 lata w stanach a zona gdzies 11.Konto usunięte pisze:scrmnwrx, a powiedz jak w ogóle odnajduje się tutaj Twoja piękna żona? Zadowolona?
KamilP pisze:rowniez ma polskie korzenie jak Ty?Konto usunięte pisze:scrmnwrx, a powiedz jak w ogóle odnajduje się tutaj Twoja piękna żona? Zadowolona?
Tak, zona urodzona w Lodzi.
Fajnie by bylo sie zapoznac z wami. Chcem niedlugo zaliczyc wyjazd na mazury i gdzies w Lodzi sa baseny .citan pisze:scrmnwrx, cześć i czołem!
Jak ktos z was gra w tenisa , to bym chetnie zagral .