jeżeli tak to tylko 29kkm bez ćwierkania bo własnie sie zaczęło

wolałbym żeby wymienieli na gwarancjiSo What! pisze: założysz
Jeżeli sprzęgło jest przypalone nierównomiernie, to jego uszkodzenie wynika z wadliwości dwumasy - powinni wymienić na gwarancji.esilon pisze:
wolałbym żeby wymienieli na gwarancji
bo rozumiem że jednomasa to plus sprzęgło ? ?
esilon pisze: czy to słynne ćwierkanie to występuje podczas dodawania gazu oraz w pewnym zakresie obrotów podczas hamowania silnikiem ?
Konto usunięte pisze: Może to jakiś ptaszek
Dzięki za info, mówiłem o legacySo What! pisze:Konto usunięte, jeżeli myślisz o Forku, to Forek ma akurat koło jednomasowe.
Z tym można spokojnie jeździć kolejne 29kkm i nawet więcej. Rzecz jedynie w tym aby przestać zwracać na to uwagę...esilon pisze:jeżeli tak to tylko 29kkm bez ćwierkania bo własnie sie zaczęło
Już parę razy mówiłem, że E. trzeba podgłośnić radio w aucieЛукашэнка pisze: przestać zwracać na to uwagę...
Zgadzam się. Moja dwumasa wymieniona była na gwarancji (jak jeszcze SIP wymieniał) przy jakichś 75kkm. Na razie przejeździła jakieś 50kkm i ćwierka od dłuższego czasu. Mój mechanik (Jarek) twierdzi, że od wymiany powinna pożyć jakieś 75 kkm, więc jeżdżę.Лукашэнка pisze: Z tym można spokojnie jeździć kolejne 29kkm i nawet więcej. Rzecz jedynie w tym aby przestać zwracać na to uwagę...
Bo subaru to porządna fura , nie psuje sięesilon pisze: nie wiem jak ta dwumasa jest połączona z wydechem ale po korekcie osłon wydechu właśnie przestała ćwierkać
a tyle zamieszania i jak to trzeba będzie męczyc sip i wogóle![]()
dla potomnych ciąg dalszy............i znowu zaczęła................ale AserwisO cierliwie poszukując przyczyn( raz ćwierkało brzęcząco a raz nie) usunał kamyczek który się nieprzyjemnie zagnieździł między osłonami wydechu oraz początkiem centerpipy, taraz wszystko "gra i bucy" czyli jest luksusowo cichoesilon pisze: korekcie osłon wydechu właśnie przestała ćwierkać