Mam jeszcze dzis w planach umycie auta, wyczyszczenie srodka (mniej wiecej

Byłem, wróciłem, ruch maly.Olleo pisze:FUX, dzis jeszcze nie wychodzilem z domu - na razie przegladalem te 1.5GB zdjec, ktore wczoraj zrobilem. Po przejrzeniu zostalo niecale 700MB, a i tak nie jestem specjalnie zadowolony - kolor, ostrosc, kadrowanie - kicha.
Mam jeszcze dzis w planach umycie auta, wyczyszczenie srodka (mniej wiecej), znalezienie dzieciola, ktory zagniezdzil sie w desce rozdzielczej, zawiezienie roweru na przeglad - czyli to, na co nie mam czasu w normalne dni. Dopiero na wieczor mam zamiar odwiedzic jakies kino, zjesc cos dobrego i obalic troche Kozlakow =)
Hę? Od 3 dni suszaBergen pisze: Pół dnia nie padało![]()
Gdzie? We Wroclawiu nie dosc, ze co rusz po pare minut padalo, a pozniej byla krotka, acz dosc obfita ulewa, to gdzies kolo 17tej zaczelo padac z czystego, bezchmurnego niebaBergen pisze:Pół dnia nie padało:
Tak!devlin pisze:czy taki długi weekend jest naprawdę potrzebny?
Tez sie nad tym zastanawialismy, ale 8h jazdy w dwie manki na jeden dzien zwiedzania, to troche bylaby przesada =)radekk pisze:A ja dziś zawitałem do Biskupina popatrzeć jak to moi pradziadkowie żyli i do muzeum Dinozaurów, czyli do tych co byli jeszcze przed moimi pradziadkami
W sumie to nie wiemgimof pisze: radekk co jest ciekawego w Biskupinie w ciągu roku (nie licząc bodajże jednego tygodniu występu gdy są festyny)![]()
Gdzie dokładnie?radekk pisze: o 6 km w stronę Gniezna jest park Dinozaurów
A skąd ja mam wiedzieć, spytaj Gala, gdzie dokładnie urzędujegimof pisze: Gdzie dokładnie?![]()
Vert pisze: Fido i jak ci poszlo krecenie pupką
Konto usunięte pisze: Ale najlepsze w tym wszystkim było to jak się jeździło po Warszawie... Po prostu miodzio. Chwilami to czułem się normalnie jak po jakiejś wojnie nuklearnej. Tylko nieliczni przeżyliZłodzieje też chyba mieli rajski weekend
![]()
Chyba robi, gdzieś kiedyś widziałem jakiś wynalazek z silnikiem Subarumały 5150 pisze: P.S. A tak przy okazji Subaru nie robi kosiarek?
Ciekawe gdzie oferują w SIP'ie czy w Sklepikuradekk pisze:Chyba robi, gdzieś kiedyś widziałem jakiś wynalazek z silnikiem Subarumały 5150 pisze: P.S. A tak przy okazji Subaru nie robi kosiarek?
Trzeba spytać. O ile dobrze pamiętam to chyba to nie jest produkcji Subaru, co nie zmiena faktu że silnik Subarowy mamały 5150 pisze: Ciekawe gdzie oferują w SIP'ie czy w Sklepiku