Mam jeszcze dzis w planach umycie auta, wyczyszczenie srodka (mniej wiecej
Długi weekend
Re: Długi weekend
FUX, dzis jeszcze nie wychodzilem z domu - na razie przegladalem te 1.5GB zdjec, ktore wczoraj zrobilem. Po przejrzeniu zostalo niecale 700MB, a i tak nie jestem specjalnie zadowolony - kolor, ostrosc, kadrowanie - kicha.
), znalezienie dzieciola, ktory zagniezdzil sie w desce rozdzielczej, zawiezienie roweru na przeglad - czyli to, na co nie mam czasu w normalne dni. Dopiero na wieczor mam zamiar odwiedzic jakies kino, zjesc cos dobrego i obalic troche Kozlakow =)
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
Byłem, wróciłem, ruch maly.Olleo pisze:FUX, dzis jeszcze nie wychodzilem z domu - na razie przegladalem te 1.5GB zdjec, ktore wczoraj zrobilem. Po przejrzeniu zostalo niecale 700MB, a i tak nie jestem specjalnie zadowolony - kolor, ostrosc, kadrowanie - kicha.
Mam jeszcze dzis w planach umycie auta, wyczyszczenie srodka (mniej wiecej), znalezienie dzieciola, ktory zagniezdzil sie w desce rozdzielczej, zawiezienie roweru na przeglad - czyli to, na co nie mam czasu w normalne dni. Dopiero na wieczor mam zamiar odwiedzic jakies kino, zjesc cos dobrego i obalic troche Kozlakow =)
Dolce far niente 
Pół dnia nie padało 
Kupiłem dziś "na spróbowanie" podkład epoksydowy inny niż Novol i to był błąąąąąąąąąd
Maluje się tym, jak emulsją
Kupiłem dziś "na spróbowanie" podkład epoksydowy inny niż Novol i to był błąąąąąąąąąd
Maluje się tym, jak emulsją
Hę? Od 3 dni suszaBergen pisze: Pół dnia nie padało![]()
Tylko nie raz pochmurnie.
"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
Dłubię to, dłubię tam to. :)
I na rybkach się nawet opaliłem 
"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
Gdzie? We Wroclawiu nie dosc, ze co rusz po pare minut padalo, a pozniej byla krotka, acz dosc obfita ulewa, to gdzies kolo 17tej zaczelo padac z czystego, bezchmurnego niebaBergen pisze:Pół dnia nie padało:
Po czym umylem samochod, a na noc sie rozpadalo na dobre
p.s. dzieciola zlokalizowalem i ztrytytkowalem... ale chyba widac do rownie ruchomej czesci, bo niewielka tylko poprawa nastapila. Chyba trzeba zastosowac drugie uniwersalne narzedzie, czyli piankowa tasme dwustronna
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
Tak!devlin pisze:czy taki długi weekend jest naprawdę potrzebny?
Dlaczego?
Aby móc odkryć swoje prawdziwe "JA"!
Po wypiciu tajemniczego napoju w kolorze płynu do naczyń i smaku zakręconych żelków...
Możesz zostać SUPER BOHATEREM!
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
A ja dziś zawitałem do Biskupina popatrzeć jak to moi pradziadkowie żyli i do muzeum Dinozaurów, czyli do tych co byli jeszcze przed moimi pradziadkami 
Tez sie nad tym zastanawialismy, ale 8h jazdy w dwie manki na jeden dzien zwiedzania, to troche bylaby przesada =)radekk pisze:A ja dziś zawitałem do Biskupina popatrzeć jak to moi pradziadkowie żyli i do muzeum Dinozaurów, czyli do tych co byli jeszcze przed moimi pradziadkami
radekk co jest ciekawego w Biskupinie w ciągu roku (nie licząc bodajże jednego tygodniu występu gdy są festyny) 
W sumie to nie wiemgimof pisze: radekk co jest ciekawego w Biskupinie w ciągu roku (nie licząc bodajże jednego tygodniu występu gdy są festyny)![]()
Gdzie dokładnie?radekk pisze: o 6 km w stronę Gniezna jest park Dinozaurów
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
gimof, chcesz wpaść do Gal-a w odwiedziny? 
BTW, koło mnie też jest fajny park dinozaurów. I żywe żubry. I teren nie jest taki smętnie płaski
BTW, koło mnie też jest fajny park dinozaurów. I żywe żubry. I teren nie jest taki smętnie płaski
A skąd ja mam wiedzieć, spytaj Gala, gdzie dokładnie urzędujegimof pisze: Gdzie dokładnie?![]()
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Mnie małżonka zapędziła na kurs salsy w ten weekend. Ale najlepsze w tym wszystkim było to jak się jeździło po Warszawie... Po prostu miodzio. Chwilami to czułem się normalnie jak po jakiejś wojnie nuklearnej. Tylko nieliczni przeżyli
Złodzieje też chyba mieli rajski weekend 
Dziś stolicy trzymam się z daleka. Będzie sajgon powrotów bez dwóch zdań.
Dziś stolicy trzymam się z daleka. Będzie sajgon powrotów bez dwóch zdań.
Vert pisze: Fido i jak ci poszlo krecenie pupką
a przeprosty i obciąganie stopy też było ?
Taaaaak, powroty po długich weekendach to jest to, co lubię najbardziej. Szczególnie uprzyjemniają stanie w korkach nudzące się dzieci w samochodzie.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Oj tak jeżdżenie po mieście było cudownie, ale dziś? Masakra...na trasie dawno tyle osobówek nie widziałem
Niestety długi weekend the end. Topic o 24 powinien zostać zamknięty i pochowany w czeluściach stron ostatnich.
Życzę wszystkim i sobie oczywiście miłego jutrzejszego pracującego poniedziałku
Niestety długi weekend the end. Topic o 24 powinien zostać zamknięty i pochowany w czeluściach stron ostatnich.
Życzę wszystkim i sobie oczywiście miłego jutrzejszego pracującego poniedziałku
Konto usunięte pisze: Ale najlepsze w tym wszystkim było to jak się jeździło po Warszawie... Po prostu miodzio. Chwilami to czułem się normalnie jak po jakiejś wojnie nuklearnej. Tylko nieliczni przeżyliZłodzieje też chyba mieli rajski weekend
![]()
Rzeczywiście na ulicach pusto, bo cała chmara pojechała grillować a ci co zostali spędzili ten weekend w centrach handlowych.
W piątek wybrałem się do Castoramy popatrzeć na kosiarki i ni kuta nie mogłem zaparkować.
P.S. A tak przy okazji Subaru nie robi kosiarek?
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
Chyba robi, gdzieś kiedyś widziałem jakiś wynalazek z silnikiem Subarumały 5150 pisze: P.S. A tak przy okazji Subaru nie robi kosiarek?
Ciekawe gdzie oferują w SIP'ie czy w Sklepikuradekk pisze:Chyba robi, gdzieś kiedyś widziałem jakiś wynalazek z silnikiem Subarumały 5150 pisze: P.S. A tak przy okazji Subaru nie robi kosiarek?
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
Trzeba spytać. O ile dobrze pamiętam to chyba to nie jest produkcji Subaru, co nie zmiena faktu że silnik Subarowy mamały 5150 pisze: Ciekawe gdzie oferują w SIP'ie czy w Sklepiku
Ciekawe czy z napędem 4x4