a co w tym złego. Jakbyś miał prowadzić auto obiema rękami to by zrobili dwie kierownice, nie?esilon pisze: wszyscy porządniccy przytoczeni w artykule dzwonili prowadząc auta

a co w tym złego. Jakbyś miał prowadzić auto obiema rękami to by zrobili dwie kierownice, nie?esilon pisze: wszyscy porządniccy przytoczeni w artykule dzwonili prowadząc auta
esilon pisze:
wszyscy porządniccy przytoczeni w artykule dzwonili prowadząc auta![]()
vicu,sport to zdrowie nic się nie martw będzie dobrzevicu pisze:Grając w piłkę naderwałem ścięgno przy pachwinie. Ledwo się ruszam
j33mbo, musisz przyjechać do mnie na naukę rąbania ,przy takich zawziętych pniaczkach bez młota i klina ani ruszj33mbo pisze:ja wczoraj łupałem drewno do kominka, dęba tak twardego, że czasami waląc z największej siły, oburącz, z zamachu i z podskoku, siekiera odbijała się od drewna bez najmniejszego szwanku dla pniaczka,
dłoni nie czuję!
Współczuję. Ale wiesz, że jak chcesz uprawiać takie sporty, to powinieneś zrzucić najpierw parę kilovicu pisze: Grając w piłkę naderwałem ścięgno przy pachwinie. Ledwo się ruszam![]()
j33mbo pisze: ja wczoraj łupałem drewno do kominka, dęba tak twardego, że czasami waląc z największej siły, oburącz, z zamachu i z podskoku, siekiera odbijała się od drewna bez najmniejszego szwanku dla pniaczka,
dłoni nie czuję!
Może zrobimy jakiś spocik, niby nauka rąbania, a po dwóch dniach Gump będzie miał załatwiony temat drewna na 3 sezonyGump pisze: j33mbo, musisz przyjechać do mnie na naukę rąbania ,przy takich zawziętych pniaczkach bez młota i klina ani rusz![]()
Konto usunięte pisze:
Współczuję. Ale wiesz, że jak chcesz uprawiać takie sporty, to powinieneś zrzucić najpierw parę kilo![]()
Aż taki stary nie jestem, mam dopiero 29 lat.Arno pisze:vicu, lata lecą.
Piłka nożna to bardzo typowy sport urazowy dla osób wchodzących w inny przedział wiekowy. Nie wiem jak ty, ale bardzo często osoby nie trenujące, nie rozciągające się, wprost od komputerów, biurek, samochodów idą gra w piłkę z kolegami, z którymi grają od lat... nigdy nic się nie dzieje. Aż tu nagle...
Chodzi nie tylko o zapobieganie obrzękom, ale też o ich zmniejszanie, gdy już powstały. Rozgrzewanie nic Ci raczej nie da na naderwane ścięgno.vicu pisze: Arno, z tego co wiem cold pack to raczej bezpośrednio po urazie, żeby zapobiec powstawaniu obrzęków i stanu zapalnego.
Wizyta u specjalisty też może uprzykrzyć resztę życia.zofija pisze:I udaj się czym prędzej do specjalisty
Nieleczone urazy mogą niestety uprzykrzyć Ci resztę życia
Arno pisze:vicu, lata lecą.
Piłka nożna to bardzo typowy sport urazowy dla osób wchodzących w inny przedział wiekowy. Nie wiem jak ty, ale bardzo często osoby nie trenujące, nie rozciągające się, wprost od komputerów, biurek, samochodów idą gra w piłkę z kolegami, z którymi grają od lat... nigdy nic się nie dzieje. Aż tu nagle...
Paradoksalnie ten samochód może stać się hitem sprzedaży Subarucubikon pisze: zdjęcie tyłu najbardziej mi pasuje to tego tematu:
http://moto.pl/MotoPL/51,88389,10284867.html?i=3