Ta jasneesilon pisze: nie dramatyzujmy , ja i WiS chyba też , jestesmy na tzw zakupie![]()

Ta jasneesilon pisze: nie dramatyzujmy , ja i WiS chyba też , jestesmy na tzw zakupie![]()
no i jeszcze greguesilon pisze: nie dramatyzujmy , ja i WiS chyba też , jestesmy na tzw zakupie
czyli mówisz że jednak STi ?mały 5150 pisze: bryka dla facetów z obrośniętymi jajami
No, to gdybyś doczytał dokładniej w czym jest problem, to może byś wiedział, że...FUX pisze:vibowit, pisałem to zw kontekście problemów, które opisywał Arno...
Jeśli chcesz mi sprawić przyjemność to kup STi i zostaw mi do użytku. Ja bym teraz nawet nie spojrzał na WRXa.esilon pisze: czyli mówisz że jednak STi ?![]()
vibowit pisze: nie twierdzę, że do dobrze, że amortyzator stuka, ale... STI to nie jest dupowóz i producent raczej nie zakłada, że kupujący go na pierwszym miejscu stawia komfort podróżowania
dobrze wiesz że zakup to mały pikus w porówaniu do kosztów uźytkowaniavibowit pisze: to kup STi i zostaw mi do użytku
Prędzej czy później każdy się zużyje, wszak drogi mamy wiadomo jakieesilon pisze:vibowit pisze: nie twierdzę, że do dobrze, że amortyzator stuka, ale... STI to nie jest dupowóz i producent raczej nie zakłada, że kupujący go na pierwszym miejscu stawia komfort podróżowania
ale rozumiem że jest opcja "zamiennika" bezstukowego?
jakiekolwiek dodatkowe dźwieki w samochodzie doprowadzają mnie do szału
Oczywiście, że jest. Opcji jest kilka.esilon pisze:ale rozumiem że jest opcja "zamiennika" bezstukowego?
jakiekolwiek dodatkowe dźwieki w samochodzie doprowadzają mnie do szału
Wiem, dlatego oferuję pomoc.esilon pisze:dobrze wiesz że zakup to mały pikus w porówaniu do kosztów uźytkowaniavibowit pisze:to kup STi i zostaw mi do użytku
A dla mnie nie to samo, ale też nigdy nie twierdziłem, że STi jest autem dla Ciebie.FUX pisze:vibowit, czy stuka, czy leci - dla mnie "to samo". Jest niesprawny.
Jedno wkurza, drugie jest niebezpieczne.
No nie mogę nie polemizowaćbarbie pisze: Prędzej czy później każdy się zużyje, wszak drogi mamy wiadomo jakieAle jeśli się zmieni na nie-serię to zwykle są one trwalsze (z czym Mały pewnie będzie polemizował). Ja już ponad pół roku jeżdżę ze stukotem i mam to gdzieś. Wybierają bardzo dobrze (sprawdzane były 2x w międzyczasie w serwisie), tyle że dźwięki wydają jakby w bagażniku coś latało.
Azrael pisze: Ultra-SRy są bezstukowe w 90% przypadków, mnie stukały ale wymienione na gwarancji bez gadania.
Ty sie nie boj! Elektroszperę się zapodajarmaj pisze:Akurat zimą RWD nadaje się głównie do prób ruszenia z miejsca i turlania się potem ledwo co do przodu.
Co innego na asfalcie![]()
Ale na śniegu.....![]()
To żeś umoczyłArti pisze:Zawór stuka, ojciec, kurwa.
zamiast odebrać telefon, przyjechać i nabąbić się jak trzeba, to siedzisz kuźwa w tym garażu i smęcisz....Arti pisze: Jestem cholernie przygnębiony tym, że moja kochana czarna kurew na którą tyle czekałem stoi rozbita w garażu. Powoli dopiero teraz do mnie dochodzi to, że kolejna zimę spędzę bez niej i że mega wychuchany wóz mocno oberwał. Pal licho okoliczności, ta sytuacja ssie pałę. Nie piszę tego dlatego, że oczekują pocieszenia. Stwierdzam jedynie niedobry fakt.
Na dobrej gumie możesz zadziwić niejednego dumnego posiadacza bezpiecznego SUV-a.jarmaj pisze: Akurat zimą RWD nadaje się głównie do dłuuuuuugich prób ruszenia z miejsca i turlania się potem ledwo co do przodu.