A po wielu wpisach w ogóle zastanawiam się czy to dobry pomysł

mały 5150 pisze: Wiesz przecież, że nie oddam go za mniej
mały 5150 pisze: Także jeszcze raz - chcę abyście nie odpowiadali na jego wpisy. Dziękuję![]()
Witek, to już jest każdego indywidualna sprawa. I tyle o tym.Witek pisze: A gdyby to tak jeszcze rozwinąć na inne tematy? Przynajmniej na kilka dni?![]()
10-15 tyśmały 5150 pisze:A tak z innej mańki to ciekaw jestem z jaką ceną musiałbym się liczyć żeby włożyć do Zła napędy z STi![]()
esilon pisze: na ale nawet EUROTAX powidział że to za dużo
dzwonisz do agenta pzu czy innego ubezpieczyciela i masz czarno na białym ile twoje cudo jest wartegregski pisze:esilon pisze: na ale nawet EUROTAX powidział że to za dużo
o Esi! potrzebuje sprawdzis wartos eurotaxowa, gdzie mozna?
te systemy w ogóle mają jakieś dramatycznie niskie ceny.. Czy to infoekspert czy eurotax.. Wg niego moja fura jest warta 40 tysi z kawałkiem.. no chyba, że tyle jestgregski pisze: potrzebuje sprawdzis wartos eurotaxowa, gdzie mozna?
chciałbym, żeby tak u mnie byłomały 5150 pisze: dla mnie różnica 30 kkm to 2-3 lata jeżdżenia przy moim użytkowaniu
Finansowo jest. Ale też nie zapominaj, że czy Mały, czy Ty znaliście swoje auta, wiedzieliście co przeszły i że nic im nie dolega, ani nie były dzwonione co nie jest bez znaczenia. A umówmy się, że Mały jakoś przełkniejarmaj pisze: Tylko masz świadomość, że przebudowa WRX na STi to najbardziej nieracjonalna, wręcz absurdalna finansowo rzecz, jaką można zrobić?
subydu pisze: Przepraszam koledzy ale to są wszystko chore pomysły!
Pewnie, ale gdyby tylko udało mi się wtedy sprzedać WRX'a, ani przez sekundę nie rozważałbym jego przebudowy. W zasadzie trudno mi sobie wyobrazić inny powód na coś takiego.Alan, Alan, Alan! pisze:Ale też nie zapominaj, że czy Mały, czy Ty znaliście swoje auta,