o, przynajmniej jeden. Bo ja mam nowy fryz. WygodnyGrzesiek_67 pisze: Mam SIEDEM długich włosów i ostrzegam lojalnie, że nie zawaham się ich użyć. O !

o, przynajmniej jeden. Bo ja mam nowy fryz. WygodnyGrzesiek_67 pisze: Mam SIEDEM długich włosów i ostrzegam lojalnie, że nie zawaham się ich użyć. O !
Grzesiek_67 pisze: Waham się kto ma zakuwać (4T, Jaśnie Pan Kociołek?)
toecutter pisze: Ile kucy zrobić, żeby było w miarę bezpiecznie, no i szybkoooooo....!!!!
Pisanie "p. Bergen" to jest wybitne lizodupstwotoecutter pisze: p. Bergena (Moderatora) to nie lizodupstwo, tylko kultura osobista
owoc666 pisze: Taki forek nigdy nie będzie szybki
toecutter pisze: jest po remapie, ma wydech, 3`` down pipe... i w sumie 265 KM i 400 nM
owoc666 pisze: No to przecież piszę, że szybki nie jest i nie będzie
Dokładnie, jak na crossovera (albo małego suva) lekko podkręcony Forester jest już wystarczająco szybkim autem w codziennym użytkowaniu.esilon pisze:a ja mówię że Forester 2,5xt , seryjny, jest szybki, nawet bardzo szybki, po remapie zapewne jeszcze szybszy a skoro nadal dla kogos " nie jedzie" to znaczy że powinien zmienic auto, na wolniejsze w celu przypomnienia lub typowo sportowa bestię dla endorfin
esilon pisze: na wolniejsze w celu przypomnienia lub typowo sportowa bestię dla endorfin
Niektóre bodźce, powodujące wydzielanie endorfin, to:
- poczucie zagrożenia (zjawisko analgezji spowodowanej stresem)[potrzebne źródło]
- śmiech a nawet myślenie o śmiechu[2]
- wysiłek fizyczny (chociaż niektórzy naukowcy twierdzą, iż to udział w rywalizacji sportowej ma na to znaczący wpływ); przypuszcza się, że przedłużony intensywny wysiłek powoduje wzmożone wydzielanie endorfin, objawiające się euforią biegacza
- niedotlenienie - Na tej drodze istnieje hipoteza działania euforyzującego alkoholu na organizm poprzez zwiększone powinowactwo tej substancji do tlenu (patrz również: euforia biegacza)
- niektóre (głównie pikantne) przyprawy, np. papryka chili (u szczurów)[3]
- w niektórych przypadkach akupunktura[3][4]
- czekolada[5]
- niektóre substancje psychoaktywne
- efekt placebo[3]
- orgazm[6]
- zakochanie[potrzebne źródło]
http://4kolka.info/2010/08/24/zukieta-v ... ter-garaz/WiS pisze: Inne typy: Dacia Sandero, Polonez truck, no, ewentualnie, Skoda Octavia
rakieta-Żukieta
Miałem dwa Poldki - coś wiem o ich zdolnościach sportowychЛукашэнка pisze: Polonez z racji napędu rwd to wręcz wymarzona baza do ulicznych potyczek z bawarami...
Ja przez pół roku jeździłem w pracy Polonezem Truckiem (czasem ze sporym ładunkiem)...WiS pisze:Miałem dwa Poldki - coś wiem o ich zdolnościach sportowych
WiS pisze: stjuninguj Poloneza trucka
Po prostu, zaawansowany elektroniczny system bezpieczenstwa wykrywał potencjalnie niską sprawność hamowania i zapobiegał w ten sposób nieszczęsciu. Check jaki Ci się wtedy świecił...?esilon pisze: ruszyć tez nie chciał bo się hamulce dla odmiany blokowały na postoju
Piter 35 pisze: Zakuwaj Brachu i ciesz się cichociemnym forkiem
No właśnie. Dla Ciebie.owoc666 pisze: Dla mnie np. taki forester jest wolny.
Piter 35 pisze: Ale Wy marudy jesteście![]()
Piter 35 pisze: Zakuwaj Brachu
esilon pisze: tylko chodziło o to że zakucie to tylko gra wstepna