Według statystyk do Poznania nie dojdzieFUX pisze:Amfibia; jedyne, co mi na myśl przychodzi....huzar105 pisze: w ciągu następnych kilku lat w wyniku globalnego ocieplenia roztapia się wszystkie lody na dole jak i na górze ziemi![]()
SEXY GREEN CARS
Re: SEXY GREEN CARS
To obejrzyj jeszcze to:huzar105 pisze: Według niedoszłego hamerykańśkiego prezydenta w ciągu następnych kilku lat w wyniku globalnego ocieplenia roztapia się wszystkie lody na dole jak i na górze ziemi. Prawdę mówiąc nie wiem co tym myśleć, ile jest z tego prawdy...
http://revver.com/video/398166/the-grea ... g-swindle/
(gdzieś po video.google.com pląta się wersja z PL napisami)
A ja nieOgólnie polecam bardzo ładny wykład.
No i mamy już podobny wątek o ekofaszyźmie na forum:
http://theforum.pl/bb3/viewtopic.php?f= ... &sk=t&sd=a
Nie zgodzę się z Tobą warto znać różne poglądy ludzi, nawet gdy się z nimi nie zgadzasz.WRC fan pisze: A ja nie
Konto usunięte pisze: Cool. Ja się nie znam, ale jak się robi elektrycznego boxera?
Nie mam pojęcia, bo ja tez się nie znam, weszłam na stronę relacji inwestorskich w celu przeczytania skonsolidowanego sprawozdania finansowego i raportu rocznego. Chciałam wywnioskować jaką mamy szanse na poprawę sytuacji z obsługą klienta, bo rozumiem, że SIP już nawet pytania o przegląd nie można zadać.
Zanim zacznie być "sexy green" dobrze by było, żeby było "sexy customer service" a nie "spadaj dziadu".
Patrząc po ostatnich wypowiedziach Kopra na "." to właśnie skończył wdrażać nowe ISO-"spadaj dziadu"osa551 pisze:Konto usunięte pisze: Cool. Ja się nie znam, ale jak się robi elektrycznego boxera?
Nie mam pojęcia, bo ja tez się nie znam, weszłam na stronę relacji inwestorskich w celu przeczytania skonsolidowanego sprawozdania finansowego i raportu rocznego. Chciałam wywnioskować jaką mamy szanse na poprawę sytuacji z obsługą klienta, bo rozumiem, że SIP już nawet pytania o przegląd nie można zadać.![]()
Zanim zacznie być "sexy green" dobrze by było, żeby było "sexy customer service" a nie "spadaj dziadu".
Jest różnica między "można obejrzeć", a "polecam - bardzo ładny wykład"huzar105 pisze:Nie zgodzę się z Tobą warto znać różne poglądy ludzi, nawet gdy się z nimi nie zgadzasz.WRC fan pisze: A ja nie
Rozumiem, ale mi chodziło o przygotowanie, wizualizacje nie raz na pewno byłeś na wykładzie co koleś z kartki czyta bitą godzinę.WRC fan pisze:Jest różnica między "można obejrzeć", a "polecam - bardzo ładny wykład"huzar105 pisze:Nie zgodzę się z Tobą warto znać różne poglądy ludzi, nawet gdy się z nimi nie zgadzasz.WRC fan pisze: A ja nie
Raczej ni warta płynie nowym korytem jeśli to wyleje to 3/4 Polski będzie pod wodą.FUX pisze:Tylko Warta wyleje....huzar105 pisze: do Poznania nie dojdzie![]()
huzar105 pisze: Rozumiem, ale mi chodziło o przygotowanie, wizualizacje nie raz na pewno byłeś na wykładzie co koleś z kartki czyta bitą godzinę.
Jasne :) Z drugiej strony trudno się dziwić, że forma jest atrakcyjna - w końcu to propagandowa reklamówka za grube $$$.
Huzar,
a kiedy widziales ostatnio jakies wielkie deszcze w Polsce? Dlaczegoz mialaby warta wylac, grzecznie pytam?
Sucho tu jest jak pieprz, zaraz zamienimy sie w stepowy krajobraz Ukrainy.
Od szescdziesiatcyh lat nastepuje powolne stepowienie Polski, ktorego nie widac ze wzgledu na uprawy rolnicze, ale zastanowcie sie jak oapad poziom wod gruntowych, ilez to deszczu na nas spada.
Okolice Ciechanowa, Plonska Wyszogrodu - jeden z najbardziej suchych regionow w Europie.
I to od lat.
A lodowcow tu nie mamy w Polsce wiec nie ma co topniec, zeby nas NIBY zaznaczam zalac.
Huzar, nie musi byc prawdy w obostrzeniach, bo jest to wszystko histeria i dzialania spiskowo zamordystyczno medialne.
Nie wierz w ani jedno slowo o ciepleniu spowodowanym przez czlowieka.
Wszystko zli ludzie kombinuja.
Ci sami zli ktorzy zatruli zycie mieszkancom Augustowa na kolejne lata.
maja te sama mentalnosc co goscie z pro-life, ktorzy mordowali w stanach lekarzy dokonujacych aborcji.
Przykre to, bo dobrze pojeta ekologia ma same dobre strony. Ale podobnie jak dawniej energie jadrowa, tak teraz ekologie wykorzystuje sie do walki politycznej. A tu nie ma zmiluj.
Zauwazyliscie jak przez ostatnie kilka tygodni narasta histeria ociepleniowa? " A co ty zrobiles dla zmienjszenia..." , " mam ekoligiczna torbe"... wszedzie, z kazdej strony pranie mozgu. A ze panstwo dyktujacy swiatu co jest dobre a co zle, czyli ludzie pokorju Tomasza Kamela na przyklad, prowadzacy programy w TV, musza byc trendy, a dizs trendy jest ekologiczna torba.... to chyba dalej nie musze tlumaczyc. Torba dla niezorientowanych jst jedynie symbolem.
a kiedy widziales ostatnio jakies wielkie deszcze w Polsce? Dlaczegoz mialaby warta wylac, grzecznie pytam?
Sucho tu jest jak pieprz, zaraz zamienimy sie w stepowy krajobraz Ukrainy.
Od szescdziesiatcyh lat nastepuje powolne stepowienie Polski, ktorego nie widac ze wzgledu na uprawy rolnicze, ale zastanowcie sie jak oapad poziom wod gruntowych, ilez to deszczu na nas spada.
Okolice Ciechanowa, Plonska Wyszogrodu - jeden z najbardziej suchych regionow w Europie.
I to od lat.
A lodowcow tu nie mamy w Polsce wiec nie ma co topniec, zeby nas NIBY zaznaczam zalac.
Huzar, nie musi byc prawdy w obostrzeniach, bo jest to wszystko histeria i dzialania spiskowo zamordystyczno medialne.
Nie wierz w ani jedno slowo o ciepleniu spowodowanym przez czlowieka.
Wszystko zli ludzie kombinuja.
Ci sami zli ktorzy zatruli zycie mieszkancom Augustowa na kolejne lata.
maja te sama mentalnosc co goscie z pro-life, ktorzy mordowali w stanach lekarzy dokonujacych aborcji.
Przykre to, bo dobrze pojeta ekologia ma same dobre strony. Ale podobnie jak dawniej energie jadrowa, tak teraz ekologie wykorzystuje sie do walki politycznej. A tu nie ma zmiluj.
Zauwazyliscie jak przez ostatnie kilka tygodni narasta histeria ociepleniowa? " A co ty zrobiles dla zmienjszenia..." , " mam ekoligiczna torbe"... wszedzie, z kazdej strony pranie mozgu. A ze panstwo dyktujacy swiatu co jest dobre a co zle, czyli ludzie pokorju Tomasza Kamela na przyklad, prowadzacy programy w TV, musza byc trendy, a dizs trendy jest ekologiczna torba.... to chyba dalej nie musze tlumaczyc. Torba dla niezorientowanych jst jedynie symbolem.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
WRC fan, Ja jego wyklad miałem normalnie na zajęciach, wyszedłem w połowie ponieważ właśnie forma mnie wkurzyła(nie lubię jak ktoś próbuje coś mi wmówić), aczkolwiek jeśli ktoś nie ma o tym pojęcia to zawsze polecam bo czasem może dać do myślenia.
Czy ja powiedziałem, że w to wierze? Napisałem, że ktoś coś takiego mówił.Arno pisze: Huzar, nie musi byc prawdy w obostrzeniach, bo jest to wszystko histeria i dzialania spiskowo zamordystyczno medialne.
Akurat według mnie to jest bardzo fajne, zdarza się mi od czasu do czasu pobiegać trochę po lesie i to co można ujrzeć przechodzi wszystko. Sterty śmieci na pięknych polanach, chemikalia wylewane dla mnie to jest dramat i nie potrafię zrozumieć dla czego ktoś coś takiego robi. Budzi się we mnie gniew na samą myśl o tym i bardzo liczę, że takie akcje jak w/w może chociaż jedną osobę nakłoni do myślenia.Arno pisze: mam ekoligiczna torbe"
huzar105 pisze: Akurat według mnie to jest bardzo fajne, zdarza się mi od czasu do czasu pobiegać trochę po lesie i to co można ujrzeć przechodzi wszystko. Sterty śmieci na pięknych polanach, chemikalia wylewane dla mnie to jest dramat i nie potrafię zrozumieć dla czego ktoś coś takiego robi. Budzi się we mnie gniew na samą myśl o tym i bardzo liczę, że takie akcje jak w/w może chociaż jedną osobę nakłoni do myślenia.
Mam las 500m od domu. Wybieram trasy jak najmniej zaśmiecone.
To, co w lasach można spotkać, to raczej biedni nie wyrzucają. Żal in 8zł na kubel. Na mojej ulicy tak ca. połowa nie ma takiego sprzętu w domu. Palą śmieci w piecach co.
Smród bije wieczorami taki, że okna nie można otworzyć
Powiedziałem kiedyś Burmistrzowi; człowieku wpisz wywóz śmieci w podatek od nieruchomości i będzie po problemie!
Nie nada. Brak uwarunkowań prawnych.
Dolce far niente 
Państwowa uczelniaWRC fan pisze:huzar105 pisze: Ja jego wyklad miałem normalnie na zajęciach
Procedura Obsługi Trudnego Klienta.michal pisze:Patrząc po ostatnich wypowiedziach Kopra na "." to właśnie skończył wdrażać nowe ISO-"spadaj dziadu"
15.06.2008, ver. 1.0
Sporządził: [-]
Zatwierdził: [-]
Gdy klient staje się trudny [...] należy z uśmiechem na ustach odpowiedzieć ,,spieprzaj dziadu''.
:)
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Jak pracowałam w banku mieliśmy "Procedurę obsługi klienta prezentującego postawę roszczeniową"ky pisze: Procedura Obsługi Trudnego Klienta.
Jaka hipokryzja
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
bendac mlodym klientem banku pekao (lata temu) musiałem nauczyć się antyprocedury pt: "niekompetentna pinda".
dwie zasady: jak najszybciej dotrzeć na poziom dec. wyżej
jak najwięcej "na piśmie".
niestety, po latach znowu - niechcący - trafiłem do pekao sa.
nie minęły 2 m-ce i pierwsza ostra wpadka.
o ekologii jest osobny wątek (wcześniej przytaczany), na którym TheForum już ustaliło, że obecne zielone zadęcie jest złe i podyktowane podtekstami politycznymi jedynie. jest to oficjalna linia TheForum obecnie.
obyło się bez ankiety.
dwie zasady: jak najszybciej dotrzeć na poziom dec. wyżej
jak najwięcej "na piśmie".
niestety, po latach znowu - niechcący - trafiłem do pekao sa.
nie minęły 2 m-ce i pierwsza ostra wpadka.
o ekologii jest osobny wątek (wcześniej przytaczany), na którym TheForum już ustaliło, że obecne zielone zadęcie jest złe i podyktowane podtekstami politycznymi jedynie. jest to oficjalna linia TheForum obecnie.
obyło się bez ankiety.
Ankieta? Proszę:
* zielonych trzeba zamknąć,
* zielonych trzeba zamknąć.
Może być? :)
r.
Może być? :)
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ky, chcesz pozamykac modow czy przedstawicieli firm?ky pisze: * zielonych trzeba zamknąć,
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
remek, to oczywiste, że jednych i drugich, pytanie tylko kim są trzeci! Czytaj ze zrozumieniem. 
dlaczego samochody PROekologiczne wygladaja jak owady ?
http://moto.onet.pl/99843,galeria_media.html

http://moto.onet.pl/99843,galeria_media.html
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ale Eteryczny który, bo Żołądź na ten przykład nic nie dostał?damaz pisze:OT:
EterycznyPW
koniec OT
esilon pisze: dlaczego samochody PROekologiczne wygladaja jak owady ?
Żeby można się ich było dalej brzydzić
chyba muszę pociągnąć OT
jakiś problem mam z PW. najdziwniejsze, że w paru innych przypadkach działało bez problemu
w skrócie chodzi o słynne breloczki Foresterowe. wiem, że refleks żółwia pokazuję właśnie, ale ... tak wyszło. Eteryczny Żołędziu, jest szansa na pomoc w zdobyciu ?
sorry za OT
jakiś problem mam z PW. najdziwniejsze, że w paru innych przypadkach działało bez problemu
w skrócie chodzi o słynne breloczki Foresterowe. wiem, że refleks żółwia pokazuję właśnie, ale ... tak wyszło. Eteryczny Żołędziu, jest szansa na pomoc w zdobyciu ?
sorry za OT