Podobało mi się jak Pawlak szczelił focha

a jaki powód podano- ogrodzenie przed wracającymi z meczów kibicami LegiiKubik1 pisze:Sikorski wpadł na pomysł ogrodzenia sejmu wysokim murem . Jestem za murem 3m wysokości , ale po ukończeniu budowy nawet wodę zafunduję aby wypełnić wnętrze po brzegi
A ile wziąłeś za moje IPKubik1 pisze:Najważniejsze aby woda nie uciekała - chdzi mi oczywiście że ja za to będę płacił .
Podobało mi się jak Pawlak szczelił focha
Wypadek w Częstochowie. Zginęły trzy osoby.
Do tragedii doszło na skrzyżowaniu ulic Piastowskiej i Zaciszańskiej.
Według śląskiej drogówki w prawidłowo jadące subaru uderzyło renault. Kierowca tego drugiego samochodu nie ustąpił pierwszeństwa przejazdu.
W wypadku zginął 21-letni kierujący renault oraz dwoje pasażerów subaru w wieku 50 i 53 lat.
Do szpitala trafił 19-letni kierowca subaru oraz 46-letni pasażer tego auta.
PAP
Mam nadzieję,że masz.TERZO pisze:Czy fakt, że była pod wpływem nie jest jakoby na rękę? Fakt ten chyba zwalnia z odpowiedzialności ubezpieczyciela i szkoda jest naprawiana z funduszu gwarancyjnego, który nie musi walczyć o jak najmniejszą wypłatę środków.. Mam rację?
Odszkodowanie jest wypłacane normalnie z OC sprawcy, jazda pod wpływem alkoholu sprawcy nie ma żadnego znaczenia dla Ciebie.TERZO pisze:Czy fakt, że była pod wpływem nie jest jakoby na rękę? Fakt ten chyba zwalnia z odpowiedzialności ubezpieczyciela i szkoda jest naprawiana z funduszu gwarancyjnego, który nie musi walczyć o jak najmniejszą wypłatę środków.. Mam rację?
Przypuszczam, że to kwestia pasów bezpieczeństwa.bojar pisze: Wczoraj nie chciała,a dziś się skarży na bóle w klatce z piersiami.
bojar pisze: Szanowna małżonka pojechała na badania.Wczoraj nie chciała,a dziś się skarży na bóle w klatce z piersiami.