Arno pisze: Przy kupowaniu panna jakaś zapytała mojego kolegę, jakim autem przyjechaliśmy. On na to: mercedesem, na co ona: dziady.
Oto jak nam rzeczywistość skrzeczy.
No przecież prawdę powiedziała. Bogacze jeżdżą V12-kami. ;)
Arno pisze: Przy kupowaniu panna jakaś zapytała mojego kolegę, jakim autem przyjechaliśmy. On na to: mercedesem, na co ona: dziady.
Oto jak nam rzeczywistość skrzeczy.
Ot odezwał się Si-drive - kanapoweSo What! pisze: Włochy jakieś takie kanapowe są
Piter 35, takie tam małe górki dla niewymagającychPiter 35 pisze: Fajnie jest na Sella Ronda![]()
Jak chcesz możemy razem pośmigać na nartachPiter 35 pisze: Ot odezwał się Si-drive - kanapowepewnie i co jeszcze
![]()
Ja gram cały rokSo What! pisze: Jak chcesz możemy razem pośmigać na nartach
Tego nie próbowałem na razPiter 35 pisze:
Ja gram cały rokw koszykówkę i na nartach jeżdżę ( tydzień ) amatorsko
![]()
Godlik pisze: - 5-7 dni
- bez dzieci, czyli jadę ja (w miarę sobie radzę na nartach, ale do profesjonalisty mi jeszcze daleko) i żona (początkująca, ale radzi sobie całkiem dobrze i umie skręcać/hamować
)
- preferowany ośrodek z dużym wyborem tras o różnym stopniu trudności, ale raczej łatwiejszych niż mega wymagających
- ceny noclegów raczej rozsądne, niż kawiorowe; ale jeśli warto za coś zapłacić więcej to jestem otwarty na propozycje
- dobrze, żeby była jakaś wypożyczalnia, bo nie mamy swojego sprzętu (no chyba że lepiej wypożyczyć u nas)
Fux, jechać aż do Włoch dla ośrodka, który ma w sumie 14 kilometrów tras?FUX pisze:Zdecydowanie Włochy.
http://www.promotur.org/zoncolan/infoneve
http://www.gortani.it/upl/oferta_web_pl.pdf
Jeden minus to około 14 km na stok.
Wielki + to 200 km do Wenecji autobaną i kawałek lokalnymi. Ruszać z Punta Sabioni. Bilet czasowy na wszystkie tramwaje korzystniejszy, niż parking w Wenecji.
Karnet na stok bierzesz od poniedziałku. W niedzielę Venis.
Byłem tam kilka razy i polecam.
Fux pisał o odległości na stok. Nie zmienia to oczywiście faktu, że mapka wygląda nieciekawie. Tras jak na lekarstwo. Góry niewysokie - na marzec kompletnie bez sensu. Do tego trzeba dojeżdżać kawał drogi na stokЛукашэнка pisze: Fux, jechać aż do Włoch dla ośrodka, który ma w sumie 14 kilometrów tras?
OK, już doczytałem, że:So What! pisze:Fux pisał o odległości na stok.Лукашэнка pisze: Fux, jechać aż do Włoch dla ośrodka, który ma w sumie 14 kilometrów tras?
To chodzi też o wybórFUX pisze: Daj Wam Panie Boże zdrowie, abyście przejechali codziennie te 120 km...
Ale czad - takiej miejscówki bym się nie spodziewałesilon pisze: mozna tez do Kielc![]()
So What! pisze: To chodzi też o wybór
LuzikFUX pisze: Daj Wam Panie Boże zdrowie, abyście przejechali codziennie te 120 km...
Chmm to jadę się wyszalećFUX pisze: Jadę na wakacje a nie obóz kondycyjny...
O to prawda , to że ktoś jest wegetarianinem nie oznacza ,że nie może przeglądać menu mięsnegoFUX pisze: Podałem propozycję do Menu. Każdy z karty wybiera, co chce.
Stół się połamał i wylazłemFUX pisze: Piter 35, Tobie się łańcuch troche nie poluzował...?
Nie widzę związku. Trasa trasie nierówna. Niezależnie od stopnia trudnościFUX pisze:
No przecież nie każę Ci na oślej łączce jeździć, chyba że za karę...![]()