Również uważam, że jedna noga da radę. Przez wiele lat używałem kawałka takiego blatu na wannie i wielokrotnie na niego wchodziłem - ani drgnął, a lekki nie jestembusik pisze: jak wystarczy, dwie oddasz do sklepu

Również uważam, że jedna noga da radę. Przez wiele lat używałem kawałka takiego blatu na wannie i wielokrotnie na niego wchodziłem - ani drgnął, a lekki nie jestembusik pisze: jak wystarczy, dwie oddasz do sklepu
jeżdżą? to się odstosunkować proszę.Konto usunięte pisze: to damaz jednak uważnie analizuje
Konto usunięte pisze: Fido_
Płyta stolarska tak - wykończyć trzeba ranty(boki) plus walka z powierzchnią aby nie było sladów uzytkowania
MDF - w ostateczności - lakierowany musi być lub okleina
lub sklejka klejona,wykończona pod kątem korzystania w kuchni - jak przy płycie stolarskiej trzeba go przygotowac na kuchenne rewolucje
a najlepiej Blat do kuchni ( nie będzie miał "wyoblenia" lub będzie miał z jednej strony) wymiar 120/410 - wyda z jednego kawałka
norma jest tzw.stolarska na oko - przy grubości blatu 18 mm powinno się podpierać co 80 cm(bez robienia pod blatem tzw.skrzynki, wzmocnienia)
u ciebie Fido_ (patrząc na rysunek) wystarczyły by DWIE nogi![]()
Konto usunięte pisze:To jest jeden z dwóch facetów na forum, któremu w tym temacie ufam całkowicie
tiaaaKonto usunięte pisze:Fido_ zaryzykował bym bez nogi z dobrym przytwierdzeniem do szafki oraz do ściany całego blatu - nogę jak coś zawsze możesz dodać![]()
chyba nawet to samo mówiłem...busik pisze: Poza tym, jeśli to jeden kawałek włącznie z tym co leży na wyspie, to samym ciężarem się utrzyma. Się zdziwisz. Na upartego, to by jedna noga wystarczyła na narożniku.
jak ty będziesz stał a talerz będzie leżał to wszystko wytrzymaKonto usunięte pisze:Konto usunięte, a sushi wytrzyma?
Przesądy. Przy betonie przemysłowym czynność zbyteczna.danikl pisze: podlać strop
FUX pisze: Przy betonie przemysłowym czynność zbyteczna.
a to Ty swoją wodą polewałeś ?danikl pisze:Już myślałem, że zmarnowałem tyle wody